Eladás Egyéb (lakóingatlan), Ventspils, Ventspils, Lettország, Zotiņu iela 6

Eladás - Cod. 24440

  • Tipus: Egyéb (lakóingatlan)
  • Terület: 202 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: 2

Eladó a vendégház. Otthon teljes területe 202 nm. A házban 4 apartman (2-3 ist.) - 34,65 nm-es, 55,97 nm-es, 50,05 nm-es és 40.58 nm. Telek területe - 328 négyzetméter, esetleg a szomszédok, hogy vásárolják vissza egy további része a föld 300 nm-es. A vendégház található a történelmi részét Ventspils Ostgals, csak 5 perc. járni a legnépszerűbb üdülési célpontok. Kék zászlós strandon, strand vízi vidámpark, Seaside Park, gyermek park, és a Pier Színház House "Sea Gate". Egy kicsit tovább, 2 km található a város központjában, az olimpiai központ Ventspils víz kalandpark, szórakoztató és spa komplexum, Ventspils Adventure Park és Szabadtéri Néprajzi Múzeum. A terület élelmiszer boltok, kafeijnīcas és pizzéria.

A vendégház dolgozik egész évben, és befogadóképessége 18 fő egy időben. Eladni az összes berendezés, bútor és minden más leltár, hogy tevékenysége lenne hagyni. Honlap és e-mailek kerül át az új tulajdonosnak. Foglalás havonta, csak hogy továbbra is működjön és fejlődjön. Készen áll a vállalkozások.
A ház központi fűtéssel (brikett, tűzifa), a kazán mellett található az épület. Négy istállókban. Az egész ház új ablakok, tiszta, felújított szobák, feszített vezetékeket, város víz-és csatornahálózat, vízforraló együttvéve. A bekerített udvaron, kertben bejárat a kódot. Kövezett udvaron egy kis füves és részletek Kő.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB