Eladás Több mint 5 hálószobás lakás, Riga, Rigai, Lettország, Ausekla 4

Eladás - Cod. 36254

  • Tipus: Több mint 5 hálószobás lakás
  • Terület: 328 m²
  • Szobák száma: 7
  • Emelet: 2

A ház Riga nagykövetségének szívében található.
Méret: 328 m2
Szobák: 7
Emelet: 2/7
Ár: 1,250,000 EUR

Lakást bérlővel (diplomáciai konzul) folytathatja a bérleti szerződést. A bérlő havi bérleti díja 4,680 EUR, plusz közművek és szerviz. Vásárláskor a bérleti szerződéssel kapcsolatos minden jog és cím átkerül Önnek, ha úgy kívánja.

Ennek a lakásnak a megvásárlása kitűnő befektetés Közép-Kelet-Európa ingatlanpiacára, mivel Önnek már lehetősége van arra, hogy biztonságos bérleti szerződést folytasson egy rangos bérlővel, vagy használja az ingatlant a saját lakó- vagy kereskedelmi igények.

Kiváló minőségű belsőépítészet, amely ötvözi a késő 19. századi szecessziós elemeket kortárs megjelenéssel. Teljes befejezése, konyha készülékekkel, beépített bútorokkal, függönyökkel, a falon és mennyezeten kialakított elemekkel, szórakoztató technikával.

Költségek:
Szolgáltatás: 1,25 EUR Lakásbiztosítás (évente 320 EUR) Ingatlanadó kb. 600 EUR évente

A komplexum egy elegáns és teljesen felújított történelmi épületet tartalmaz, amelyet a híres európai Rudolph Cirqvitz építész hozott létre - Riga híres szecessziós példánya és Riga városi fejlődésének egyik elsődleges példája az elit lakóövezetben a 19. és 20. század fordulóján.

Az Aleksandra Apartments magas színvonalú szolgáltatást nyújt a nagy nettó értékű ügyfelek igényeinek kielégítésére: éjjel-nappali biztonság, professzionális portaszolgálat, 24 órás szobaszerviz, VIP transzfer, parkolószolgálat, automatizált háromszintű parkoló (az egyetlen Lettországban), a társalgóban, a lobby bárban, a szaunában és a gimnáziumban, valamint a komplexum külön helyiségeiben, amelyek találkozókra, rendezvényekre és ünnepekre használhatók.

Az ingatlantulajdonos tulajdonosa. Nincsenek ügynökök, ingatlanforgalmazók vagy közvetítők vegyenek részt a vásárlási folyamatban. Nincsenek rejtett díjak.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB