Bérlet Három hálószobás lakás, Riga, Rigai, Lettország, Skolas iela 4 - 6

Bérlet - Cod. 33589

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 116 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 2

Kiadó teljesen berendezett lakás (116 m2), nagyon kényelmes helyen a csendes Skolas utcában, Riga központjában. Teljesen felszerelt, kiváló minőségű, masszív fabútorokkal (lásd a képeket). A berendezés tartalmaz kis háztartási készülékeket - porszívót, vasalót, rádiótelefonokat, csúcskategóriás német TV-t és Blue-ray lejátszót, kis konyhai eszközöket, edényeket stb.

Az apartmanban egy kommunikációs nappali és három elkülönített ágy / dolgozószoba, konyha, folyosó, fürdőszoba és WC található. A hálószobában olasz design tömörfa bútorok, skandináv dizájner bútorok bőr kanapéval és székekkel a nappaliban, a dolgozószobában - lett dizájn bútorok és egy kanapé, a második dolgozószobában van egy dupla ágy és fenyőbútor készlet - falipolcok és szekrény. A konyha magas színvonalú tölgyfa bútorokkal és egy nagy, tölgyfából készült étkezőasztallal rendelkezik, maximum nyolc főig. A Bérlő kényelmét szolgáló folyosóban tölgyfa polcok és ruhásszekrény található. Az apartman eredeti tölgyfa parkettával és új tölgyfa ablakokkal van felszerelve, amelyek kiváló hang- és hőszigetelést biztosítanak.
Az Ultra-nagysebességű optikai internetes vonal és a Wi-Fi router telefonos földvonallal telepítve van és használatra kész. A nemzetközi kábeltévé-csatornák választhatóak. A fűtés, a víz, a biztosítási és kezelési díjak 350 EUR a hónapban.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB